Op donderdag afhalen te Eksaarde

BESTEL NU ONLINE

Het ontstaan van

De Mobiele Friet

Naast onze vaste frituur in Wachtebeke, waar we intussen reeds 17 jaar ervaring hebben, bakken we sinds 2015 ook met veel plezier frietjes en snacks in onze mobiele frituur.
Dankzij onze jarenlange ervaring garanderen we dus ook TOPkwaliteit, zowel op onze producten als op onze service.
Wij streven ernaar om in onze mobiele frituur dezelfde kwaliteit & netheid aan te bieden als bij Wim Friet.


U kan De Mobiele frituur huren voor al uw evenementen zoals bedrijfsfeesten, communiefeesten, babyborrels, recepties, opendeurdagen, verjaardagsfeesten, pensioneringsfeesten, sneukeltochten,.. Wij bieden voor elke gelegenheid een gepaste formules aan.


Dankzij ons kan u rustig en ten volle meegenieten van uw feest! U hoeft niet af te wassen, niet te bedienen,.. u hoeft enkel uw gasten te ontvangen en wij doen de rest.
Wij staan garant voor kwaliteit, zoals bijvoorbeeld met onze huisbereide satés, vol-au-vent en stoofvlees, verse burgers op de bakplaat, en natuurlijk met onze lekkere verse frietjes die de klanten van Wim Friet al langer kennen.


Laten we er samen een TOPevenement van maken!

Wim & Katrien
Tevreden? Vertel het verder.
Niet tevreden? Vertel het ons!

Tevreden klanten zijn voor ons meer dan belangrijk. Vertel ons daarom wat je van ons vindt, of je wensen hebt en wat jouw ervaringen zijn. En natuurlijk mag je dat ook delen met anderen, met heel de wereld wat ons betreft. Kijk eens op onze Facebookpagina of Instagram stuur ons een bericht en deel het met jouw vrienden. Want dat vinden wij ook heel erg leuk!

De mobiele friet is geweest omwille van een Pensioen feest. Alles op tijd en in orde. De mensen waren zeer vriendelijk…. Lekkere frietjes, overheerlijke zelfgemaakte snacks… iedereen was SUPER tevreden…Dank jullie van harte!!🎉🎉

Annemie Herssens

Alles is heel correct verlopen!! Overheerlijke frietjes, lekkere saté's en ander vleeswaren. Een echte aanrader voor kleine en grotere feesten!

Elise Van Gucht

De Mobiele Friet heeft op 31 oktober het eerste feestje van ons zoontje gedaan! Alles was prima in orde, iedereen was goed voldaan. Vlotte bediening, zeer vriendelijk en vooral lekkere frietjes!

Kelly Michiels
De Mobiele Friet op

JOUW FEEST

Bij onze friet formules komen uw gasten aan onze mobiele frituur en kiezen uit de door u gekozen formules. We werken met een zeer vlot systeem zodat de wachttijden aan de frituur steeds beperkt blijven. Op deze manier kunnen we dus ook zeer grote groepen op korte tijd bedienen

Enkele tevreden klanten… Bent u de volgende?

Enkele tevreden klanten…

Bent u de volgende?

Voorbeeld Formule

Deluxe

Verse Frietjes
standaardsaus naar keuze
Frikandel/special

Frikandel met lichte typisch Belgische kruiding, die elke liefhebber laat smullen. De subtiele kruiden maken deze klassieker helemaal af. Al dan niet afgewerkt met verse ui, mayonaise en ketchup.

Bitterballen

Een vleesragout met 100% rundvlees in een fijne paneerlaag. Hij is royaal en heeft een overheerlijke klassieke smaakbeleving met een krokante bite.

Boulet/special

De enige echte traditionele Belgische gehaktbal voor de pure snackliefhebbers. In de volksmond ook wel boulet genoemd. Al dan niet afgewerkt met verse ui, mayonaise en ketchup.

Kaaskroket

Karaktervolle kroket op basis van onderscheidende smeuïge kaasvulling.

Vleeskroket

Een smaakvolle vleeskroket volgens authentiek recept. Gevuld met superieure kwaliteit.

Verse Saté

Heerlijk gemarineerde stukjes varkensvlees op een spies met stukjes ui ertussen. Ideaal voor de snackliefhebbers die iets uitgebreider willen eten.

Kalkoensaté

Een heerlijke snack in een gouden krokant korstje met ui, kip en kalkoen. De enige echte met "Mmm" op het stokje.

Kipfingers

Heerlijk mals kippenvlees in een krokant laagje. Door hun speelse vorm brengen ze direct een sfeer van gezelligheid met zich mee.

Mexicano

De Mexicano is een heerlijk grote vleessnack te herkennen aan zijn pikante kruiding. Duivels van smaak! Voor liefhebbers van stevig smakende snacks.

Viandel

Smakelijk gekruide frikandel gehuld in een lekker krokant korstje.

Kipcorn

Heerlijk malse kipsnack met een knapperig cornflakes korstje.

Lookworst

De échte Belgische Cervela volgens traditioneel recept. Zowel koud als warm heel erg lekker.

Garnaalkroket

Een heerlijke kroket met romige vulling met garnalen.

Bicky Burger

Een origineel Bicky-broodje en sappige Bicky-Hamburger? Check! 3 Bicky-sauzen, geroosterde Bicky-uitjes en Bicky komkommer-schijfjes. Dubbelcheck! Hiermee begon het allemaal in 1981. Weten hoe die jaren smaakten? Zet je tanden in de Bicky Original!

Kippenboutjes

De geroosterde boutjes zijn een ware klassieker, welke bij velen het water in de mond doet lopen. De marinade voegt een overheerlijk gerookt aspect toe aan de smaak.

wimfriet-web-118
Onze filosofie

ONS DOEL

Dankzij onze jarenlange ervaring garanderen we dus ook TOPkwaliteit, zowel op onze producten als op onze service.

wimfriet-web-15
Schrijf je in voor onze

Nieuwsbrief

De Mobiele Friet

Rechtstraat 140

9160 Eksaarde

Telefoon: 0476/90.15.39

Web: www.demobielefriet.be

BTW: BE 0639.995.508

Openingsuren Te EKSAARDE
Maa
Din
Woe
Don

17u00 - 20u00

Vrij
Zat
Zon

©2022 Wim Friet / De Mobiele Friet – Design by PubliDesign

error: Copyright !!